EnDosszié- egy mappa mind felett:-)

By

A lehető legfontosabb számunkra itt az EndoBlognál az, hogy hatékony, praktikus segítséget adjunk a az endometriózis diagnózisáig, a betegség időszaka alatt és a gyógyulást követően is. Az elmúlt időszakban sokszor kérdeztelek benneteket, mire lenne a legnagyobb szükségetek, mi az, ami a könyveink és a konzultációink, tanfolyamaink mellett a legjobban megkönnyítené az életeteket.

 

 

Az elmúlt hónapokban ezért azon dolgoztam, hogy megalkossam számotokra az EndoMappát, amely a legfontosabb  információk tárháza. Ha elbizonytalanodsz, ha megakadtál, ha azonnali segítségre van szükséged, csak kapd elő a mappádat, és nézz bele, biztosan megtalálod a választ a kérdésedre, az aktuális problémádra, nehézségedre, érintse az az endometriózis diétádat, az életmódodat, a sportolási szokásaidat és a stresszkezelési technikáidat.

 

 

Ezeket a dokumentumokat találod meg az EndoMappádban:

 

 

 • AZ IGAZI ENDOMETRIÓZIS DIÉTA TÁPANYAG PIRAMIS

Hogy biztosan tudd, miből mennyit érdemes fogyasztanod, hogy elérd a céljaidat.

 

 

MEAL PREP kidolgozott egy hetes teljes étrend és napra lebontott receptek – természetesen endometriózis diéta barát- és a hozzá való bevásárlólista és az összes recept- egyszerűen mindenre gondoltunk! Elképesztően sok időt, energiát, agyalást és pénzt spórolsz meg így! A meal prep igazán nagy szívügyem lett, írtam is erről egy cikksorozatot az endometriozisdiéta  társoldalunkon. Szuper jó érzés csak elővenni a listát, pikkpakk látni a hetet és tudni, hogy tökéletesen felkészült vagy minden tekintetben. Ez a lista az én személyes kedvencem , ő az, aki a legtöbb terhet leveszi a válladról.

 

 

 • FOODMAP étellista és kidolgozott terv arra az esetre, ha gyakran szenvedsz puffadástól és kellemetlen emésztőrendszeri tünetektől, irritábilis bél szindrómától. Már mindent kipróbáltál, a világ összes ételintolerancia vizsgálatán jártál, tükröztek és nyüsztettek, mégis félve eszel, nehogy ismét kellemetlen helyzetbe kerülj? Ennek vége, igenis lehet az endometriózis diéta is FOODMAP barát. Mutatjuk, hogyan.

 

 • ÁTTÉRÉS AZ IGAZI ENDOMETRIÓZIS DIÉTÁRA- puskák minden szintre a legfontosabb tippekkel, tanácsokkal amelyek megkönnyítik az átállást, hogy ezúttal biztosan sikerüljön! Nincs több csalódottan sarokba hajított receptkönyv, nincs több könnyáztatta étrend, nincs több kétségbeesés az olyan hozzávalók látványától, amelyeknek azt sem tudod, mégis hogyan kellene kimondani a nevét. Három szintnek megfelelően készítettük el a listáinkat, attól függően, hogya táplálkoztál az áttérést megelőzően, mekkora változást , változtatást kíván tőled a növényi alapú endometriózis diétára való áttérés. Ha túl nagyot akarsz ugrani, könnyen előfordulhat, hogy megbotlasz- listáinkkal elejét veheted a gyakori hibáknak.

 

 • KIDOLGOZOTT NÖVÉNYI ALAPÚ NAPI ÉTREND kalóriafelhasználást figyelembe véve, céljaidnak megfelelően, pl: fogyás, izomtömeg növelés, stb.

 

 • MEDITERRÁN DIÉTA és endometriózis diéta kombinálása: hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

 

 • NASIT DE AZONNAL kidolgozott listák sos élethelyzetekre, amikor tényleg azonnal kell valami finomság, legyen az vendégség, vagy magadat ajándékoznád meg egy bekuckózós estén. Azt hitted, ilyen büntetlenül nem lehet? Dehogynem! Mutatjuk, hogyan.

 

 • SÓVÁRGÁS ELLENI  MEGOLDÓLISTA  Főleg kezdő endometriózis diétázóknak elengedhetetlen lista, ami segít akkor, amikor nagyon hiányzik valami a régi étrendedből. Gumicukor, csoki, chips, ropi, gyorskaja….mi volt a gyengéd? Ezzel a csekklistával kiderítheted, mi az oka a sóvárgásodnak, és melyik tipp lesz számodra a leghatékonyabb a kicselezésére abban az időszakban, amíg szükséged  van egy kis segítségre.

 

 • BLUE ZONES, azaz kék zónák, ahol a leghosszabb és legegészségesebb életet élik az emberek- mi a titkuk és hogyan emelheted ezt be az endometriózis diétádba?

 

 • ENDOMETRIÓZIS DIÉTA KÖLTSÉGHATÉKONYAN

Gyakori tévhit, hogy a sok friss zöldség, gyümölcs, a bio alapanyagok és vegán hozzávalók beszerzése bonyolult és drága mulatság. Ebben a dokumentumban megmutatom, hogyan tudod ésszerű keretek között tartani a kiadásaidat, sőt, hogyan tudsz spórolni és hogyan leszel képes egyre többet félretenni az Igazi Endometriózis Diétát követve. Most nem csak arról lesz szó, hogy az egekbe rúgó orvosi költségeket úszod meg, hanem konkrétan az étrendre nézve is megtanítom neked azokat a trükköket, amivel minimalizálhatod a kiadásaidat, ha most erre van szükséged.

 

 

 

 

 • VAGÁNY VÁLASZOK FÁRASZTÓ KÉRDÉSEKRE

Endometriózis és szockör témában két anyagot is készítettem neked a mappába. Az elsőben abban segítünk, hogy növényi alapú endometriózis diétát követve is teljes része maradj a baráti társaságodnak, és hogy ne legyen többé rémálom a családi ebéd. Az első listában konzerv, előre csomagolt válaszokat kapsz azokra  a gyakori kérésekre,amelyeket bár legszívesebben elkerülnél, mégis sokszor szembekerülsz velük, főleg az endometriózis diétád kezdeti időszakéban, de új társaságba kerülve újra és újra ezeknek a kérdéseknek a keresztüzében találod magadat. Nincs több kínos feszengés, nincs több wc-re kiosonás és titkos könnytörölgetés! Helyette a vagány, magabiztos, ragyogó önmagad van, akinek bárki szívesen van a társaságában- akkor is, ha éppen nem azt eszed, amit a többség az asztalnál.

 

 • ÉTTEREMLISTA: AHOL MINDENKI JÓL JÁR

És még valami… apróságnak tűnik, de mindent visz. Készítettem számodra egy listát olyan éttermekről és szórakozóhelyekről, ahol a hagyományos ételek mellett találsz vegán, sőt endometriózis barát opciót is. Így nem kell többé a párod/anyukád/haverjaid fancsali arcát nézned, hogy már megint vegán étterembe mentek, és te sem csak egy levél zöldsalátát majszolhatsz míg a többiek habzsolnak a kedvenc helyükön. Mindenki jól jár, win-win. Ez a lista egyelőre kizárólag budapesti éttermeket tartalmaz, mert számomra nagyon fontos, hogy csak olyan helyet ajánljak, amelyet magam is valóban kipróbáltam.  Egyik étteremmel sem vagyok szerződéses kapcsolatban.

A listák egyenkénti értéke 1390 forint, tehát az EnDosszié értéke a 12 listával 16680 forint.  Most azonban bevezető áron lehet a tiéd, mindössze 7290 forintért.

Rendeld házhoz te is a kényelmedet, nyugalmadat, magabiztosságodat ennek a szépséges mappának a formájában!

 

Rendeld meg az EndoMappád, azaz az EnDossziéd!

 

 

RÁADÁS AJÁNDÉKOK a 200 leggyorsabb rendelőnknek!

AJÁNDÉK 1: 2 apró meglepetés a mappádban! 

A Dossziédban két apró meglepetést is elrejtünk, amelyek garantáltan megkönnyítik számodra a vidám, jókedvű életmódváltást!

 

 

AJÁNDÉK 2: GREENdoblog zöld kihívás e-book- 31 napi tipp, amivel te is hozzájárulhatsz a Földünk egészségéhez. Gyógyulj te is, gyógyuljon a Föld is! Ökotudatos endometriózis diéta az elkötelezett, klímatudatos EndoBlogosoknak, akiknek nem csak a saját, de a jövendő generációk egészsége is fontos.

 

Olvasd el, mit írnak az EnDosszié Tulajdonosok a mappáról és rendeld meg a sajátodat ITT az EndoShopon!