Vegán töltött paradicsom
Villámgyors partiétel, az biztos, hogy a chipsnek és sós mogyorónál sokkal jobb választás, azonban a növényi sajt kalória- és zsírtartalma meglehetősen magas, így nem javaslom fogyasztásukat túl gyakran.
Vegán fetával töltött paradicsom
Hozzávalók:
- 4 nagy , keményebb paradicsom
- 1 adag növényi feta sajt
- 4 csepp olívaolaj
- himalájai só
- friss petrezselyem levél, 4-6 db
- 4 darab “régi” Korpovit keksz “változatlan ízben” ( a még mindig cukormentes verzió)
Így csináld a töltött paradicsomot:
Most meg és szárogasd meg a paradicsomokat, vágd le éles késsel óvatosan a kalapjukat. Egy kanállal szedd ki a paradicsomok közepét, cseppents 1-1 csepp olívaolajat a belsejükbe. Pakold bele lazán az összemorzsolt vegán feta sajtot, hints rá egy kicsike sót és borsot, díszítsd 1-1 petrezselyemlevéllel.
Láttad már a legszuperebb online endometriózis diéta tanfolyamot?