Vegán töltött paradicsom

By

Villámgyors partiétel, az biztos, hogy a chipsnek és sós mogyorónál sokkal jobb választás, azonban a növényi sajt kalória- és zsírtartalma meglehetősen magas, így nem javaslom fogyasztásukat túl gyakran.

Vegán fetával töltött paradicsom

Hozzávalók:
  • 4 nagy , keményebb paradicsom
  • 1 adag növényi feta sajt
  • 4  csepp olívaolaj
  • himalájai só
  • friss petrezselyem levél,  4-6 db
  • 4 darab “régi” Korpovit keksz “változatlan ízben”  ( a még mindig cukormentes verzió)

 

Így csináld a töltött paradicsomot:

Most meg és szárogasd meg a paradicsomokat, vágd le éles késsel óvatosan a kalapjukat. Egy kanállal szedd ki a paradicsomok közepét, cseppents 1-1 csepp olívaolajat a belsejükbe. Pakold bele lazán az összemorzsolt vegán feta sajtot, hints rá egy kicsike sót és borsot, díszítsd 1-1 petrezselyemlevéllel.

 

Láttad már a legszuperebb online endometriózis diéta tanfolyamot?