Endometriózis diéta recept az EndoBlog.hu-tól: Bruschetta

Ez az előétel mentette meg az életemet a tavaly nyári olaszországi road tripünkön. Kevés vegán ételük volt, így sokszor olajbogyó, saláta és paradicsomos bruschetta volt a menü… de nem bántam, mert imádom!
Egyszerű, gyors és finom, arra figyelj, hogy milyen kenyérrel eszed majd.
Totál endometriózis riétás megoldás: edd mártogatósként, zöldségpálcikákkal.
Szintén szuper választás gluténmentes abonettel, ha glutén érzékeny vagy.
Ha nem, akkor magos, teljes kiőrlésű, kovásszal készült jó minőségű pékárúval fogyaszd!
Hozzávalók:
- 4 evőkanál olívaolaj
- 4 kisebb, érett, puha paradicsom
- választásod szerinti kenyérféle
- durvább szemű tengeri só
- friss bazsalikom
- 1 picike lilahagyma
Elkészítés:
Vágd apróra a paradicsomokat, és pácold minimum 20 percig az olívaolajban. Keverd hozzá a nagyon apróra vágott lilahagymát, sózd, borsozd. A kenyeret pirítsd meg- nyilván kivéve az abonettet- és dörzsöld át egy fokhagyma gerezddel, aztán jó alaposan pakold meg a pácolt paradicsommal, végül díszítsd friss bazsalikomlevelekkel.
Legyen végre rendszerbe foglalt az endometriózis diétád, így tényleg sikerülni fog! Endometriózis diéta könyveim segítenek ebben,
